Chord Gitar Aldebaran - Pungkasi Kebahagiaan

Chord Gitar Aldebaran - Pungkasi Kebahagiaan

Intro : C Dm G C..

              Am
ati iki tau kelangan..
D                   G
 saben wayah ambyar ora karuan..
Em                   Am
 ninggalke aku tanpo belas kasihan
   D                       G
pancen kowe tego memainkan perasaan..

                        Am
mas ojo tok pikir terus terusan..
D                       G       G-F#m
 masa lalu sing nambahi kelaran..
Em               Am
 masa depan iki isih panjang..
D                 G
 mesti bakal nemu kebahagiaan..

Reff :
                Am
 suryo njedul seko wetan..
 D                     G
  langkah anyar pengarepan..
        Em              Am
 crito ati.. sing terus kelaran..
         D               G
 Gusti tulung.. pungkasi kebahagiaan..

   C               D
 kapan.. ati iki biso mapan..
         Bm                  Em
 nemu sliramu sing gelem tenanan..
                  Am
 bebrayan mlaku sesandingan..
         D                   G
 susah seneng dilakoni bebarengan..

Int. F G Em Am
     Am D G  

          Am                D
aku ra trimo.. kowe mesti biso..

G                        Am
 mas ojo tok pikir terus terusan..
D                       G       G-F#m
 masa lalu sing nambahi kelaran..
Em               Am
 masa depan iki isih panjang..
D                 G
 mesti bakal nemu kebahagiaan..

Musik : C Dm G C
        Em Am D G  

Reff :
          Am
 suryo njedul seko wetan..
 D                     G
  langkah anyar pengarepan..
        Em              Am
 crito ati.. sing terus kelaran..
         D               G
 Gusti tulung.. pungkasi kebahagiaan..

   C               D
 kapan.. ati iki biso mapan..
         Bm                  Em
 nemu sliramu sing gelem tenanan..
                  Am
 bebrayan mlaku sesandingan..
         D                   G
 susah seneng dilakoni bebarengan..

             C                    D
 saiki aku sadar yen amung gur sendal..
 (kowe ojo pesimis)
 (nanging kudu semangat optimis)
                  Bm                    Em
 sing purun mlaku bebarengan manut keadaan..
 (atimu kudu ikhlas nerimo kahanan iki)
         Am                         D
 ora ono liyone sing mampu ngerteni kowe
 (bukaken moto lan atimu)
                          G
 nanging takdir wis nutup dalane..
 (yen dudu jodone mesti oleh penggantine..)

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A Bm E A..

              F#m
ati iki tau kelangan..
B                   E
 saben wayah ambyar ora karuan..
C#m                  F#m
 ninggalke aku tanpo belas kasihan
   B                       E
pancen kowe tego memainkan perasaan..

                        F#m
mas ojo tok pikir terus terusan..
B                       E       E-D#m
 masa lalu sing nambahi kelaran..
C#m              F#m
 masa depan iki isih panjang..
B                 E
 mesti bakal nemu kebahagiaan..

Reff :
                F#m
 suryo njedul seko wetan..
 B                     E
  langkah anyar pengarepan..
        C#m             F#m
 crito ati.. sing terus kelaran..
         B               E
 Gusti tulung.. pungkasi kebahagiaan..

   A               B
 kapan.. ati iki biso mapan..
         G#m                 C#m
 nemu sliramu sing gelem tenanan..
                  F#m
 bebrayan mlaku sesandingan..
         B                   E
 susah seneng dilakoni bebarengan..

Int. D E C#m F#m
     F#mB E  

          F#m               B
aku ra trimo.. kowe mesti biso..

E                        F#m
 mas ojo tok pikir terus terusan..
B                       E       E-D#m
 masa lalu sing nambahi kelaran..
C#m              F#m
 masa depan iki isih panjang..
B                 E
 mesti bakal nemu kebahagiaan..

Musik : A Bm E A
        C#m F#mB E  

Reff :
          F#m
 suryo njedul seko wetan..
 B                     E
  langkah anyar pengarepan..
        C#m             F#m
 crito ati.. sing terus kelaran..
         B               E
 Gusti tulung.. pungkasi kebahagiaan..

   A               B
 kapan.. ati iki biso mapan..
         G#m                 C#m
 nemu sliramu sing gelem tenanan..
                  F#m
 bebrayan mlaku sesandingan..
         B                   E
 susah seneng dilakoni bebarengan..

             A                    B
 saiki aku sadar yen amung gur sendal..
 (kowe ojo pesimis)
 (nanging kudu semangat optimis)
                  G#m                   C#m
 sing purun mlaku bebarengan manut keadaan..
 (atimu kudu ikhlas nerimo kahanan iki)
         F#m                        B
 ora ono liyone sing mampu ngerteni kowe
 (bukaken moto lan atimu)
                          E
 nanging takdir wis nutup dalane..
 (yen dudu jodone mesti oleh penggantine..)
Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel