Chord Gitar Angin Angin Wengi - Yan Vellia

Chord Gitar Angin Angin Wengi - Yan Vellia

Intro : Dm..Am..E..Am E
        Em  Am  B  Em B

  Em
semilir angin wengi
Am        Em
sing nambahi sepi
  E
sepine atiku
        D         Am
ngempet kangen ro sliramu
     D
neng ngendi nggoleki
         C        Em
wes suwe tanpo ngabari
B
lungamu neng ngendi
  B             C B
kowe wong bagus..

    Em
kemitir woh mahoni
 Am       Em
ucul soko gantilan
     E
nggambarke atiku
      D            Am
sing urip tanpo gondelan
  D
bisane mung nunggu
      C        Em
tanpo ngerti kahanan
B
kabarmu tak tunggu
   Em
tanpo wangsulan..

Int. G..C..G..Am..

Reff :
 D
 angin angin wengi
         Em
 kabarno ben dee ngerti
   C                   Em
 seprene neng kene aku ngenteni..

 D
 angin angin wengi
       Em
 kandakno ben aku ngerti
     C
 umpamane wes raono
         Em
 ben aku ora ngenteni..

Musik : Am..Dm..E..Am E
        Em  Am  B  Em B

    Em
kemitir woh mahoni
 Am       Em
ucul soko gantilan
     E
nggambarke atiku
      D            Am
sing urip tanpo gondelan
D
bisane mung nunggu
      C        Em
tanpo ngerti kahanan
B
kabarmu tak tunggu
   Em
tanpo wangsulan..

Int. G..C..G..Am..

Reff :
 D
 angin angin wengi
         Em
 kabarno ben dee ngerti
   C                   Em
 seprene neng kene aku ngenteni..

 D
 angin angin wengi
       Em
 kandakno ben aku ngerti
     C
 umpamane wes raono
         Em
 ben aku ora ngenteni..

 D
 angin angin wengi
         Em
 kabarno ben dee ngerti
   C                   Em
 seprene neng kene aku ngenteni..

 D
 angin angin wengi
       Em
 kandakno ben aku ngerti
     C
 umpamane wes raono
         Em  
 ben aku ora ngenteni..

Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel