Chord Gitar Arif Subagiyo - Kabeh Salahku

Chord Gitar Arif Subagiyo - Kabeh Salahku

[intro]
C F G C -G/B
Am Dm G C..

[verse]
    C          -Em   F
kelingan.. karo janjimu..
  G                      C    -G/B
bakal urip bareng.. karo awakku..
  Am
biyen kowe teko
      Dm
saiki kowe malah lungo..
 G                          C
aku kok tinggal karo wong liyo..

   C                F
pancen.. kabeh salahku..
         G
berharap engkau kembali
      C            -G/B
ora malah ngliyo ati..
  Am
tapi neng ngopo 
    Dm
aku kok sio-sio..
 G                       C
aku ra nyongko kowe ngeliyo..

[chorus]
 F         G        Em        Am
 wes tak cobo.. nglalekke kenangan..
   Dm       G     C
 tapi ati raiso diapusi..
  F         G          Em       Am
 ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
      Dm            G          C
 loro sing tak rasakke ning atiku..

[musik]
F G Em Am
Dm G C..
F G Em Am
Dm G C..

   C                F
pancen.. kabeh salahku..
         G
berharap engkau kembali
      C            -G/B
ora malah ngliyo ati..
  Am
tapi neng ngopo 
    Dm
aku kok sio-sio..
 G                       C
aku ra nyongko kowe ngeliyo..

[chorus]
 F         G        Em        Am
 wes tak cobo.. nglalekke kenangan..
   Dm       G     C
 tapi ati raiso diapusi..
  F         G          Em       Am
 ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
      Dm            G          C
 loro sing tak rasakke ning atiku..

 F         G        Em        Am
 wes tak cobo.. nglalekke kenangan..
   Dm       G     C
 tapi ati raiso diapusi..
  F         G          Em       Am
 ati uwes kesel.. nyonggo loro iki..
      Dm            G          C
 loro sing tak rasakke ning atiku..

[outro]
     F              G
 kelingan karo janjimu
   Em              Am
 bakal urip bareng awakku
   Dm           G             C
 nanging kowe malah ninggal lungo..
            C
 (ninggal lungo..)
Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel