Chord Gitar Arneta Julia feat. Fendik Adella - Cukup Dadi Cerito

Chord Gitar Arneta Julia feat. Fendik Adella - Cukup Dadi Cerito

Intro : Dm..G..Em..Am..
        Dm..G..C..Fm G

C        G         Am
neng.. dalan sepi iki..
     Dm                   G
kowe lan aku biyen tau ngucap janji..
   Em                  Am
janji bakal urep bebarengan selawase..
    Dm          G        C
masio.. koyo ngopo wae kahanane..

C              G          Am
mas.. sing tak jaluk pangapuromu..
  Dm                   G
kowe kudu biso nguatno atimu..
    Em                 Am
tresno iki ora bakal biso diterusno..
      F                      G 
mergo wong tuwoku.. njodohno aku..
            C
karo wong liyo..

Reff :
                 F
 matursuwun perjuanganmu..
 G                C
  suwene iki gawe bungah atiku..
               Dm
 nanging aku biso opo..
           G
 tresno ra biso dipekso
       C
 aku kudu nuruti karepe wong tuwo..

                F
 saiki aku kudu nerimo..
 G                    Em
  sliramu neng kono disanding wong liyo..
 A                   Dm
 aku ikhlas ngelalekno..
       G                         C
 senajano biyen podo nduweni tresno..

     Dm                    G
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     C          E       Am            Em
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Dm              G
 cukup dadi cerito.. loro..
              C
 neng njero dodo..

Musik : F G E A Dm G C 
        F G Em Am F..Dm..G...

C              G          Am
mas.. sing tak jaluk pangapuromu..
  Dm                   G
kowe kudu biso nguatno atimu..
    Em                 Am
tresno iki ora bakal biso diterusno..
      F                      G 
mergo wong tuwoku.. njodohno aku..
            C
karo wong liyo..

Reff :
                 F
 matursuwun perjuanganmu..
 G                C
  suwene iki gawe bungah atiku..
               Dm
 nanging aku biso opo..
           G
 tresno ra biso dipekso
       C
 aku kudu nuruti karepe wong tuwo..

                F
 saiki aku kudu nerimo..
 G                    Em
  sliramu neng kono disanding wong liyo..
 A                   Dm
 aku ikhlas ngelalekno..
       G                         C
 senajano biyen podo nduweni tresno..

     Dm                    G
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     C          E       Am            Em
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Dm              G
 cukup dadi cerito.. loro..
              C
 neng njero dodo..

     Dm                    G
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     C          E       Am            Em
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Dm              G
 cukup dadi cerito.. loro..
              C
 neng njero dodo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em..A..F#m..Bm..
        Em..A..D..Gm A

D        A         Bm
neng.. dalan sepi iki..
     Em                   A
kowe lan aku biyen tau ngucap janji..
   F#m                 Bm
janji bakal urep bebarengan selawase..
    Em          A        D
masio.. koyo ngopo wae kahanane..

D              A          Bm
mas.. sing tak jaluk pangapuromu..
  Em                   A
kowe kudu biso nguatno atimu..
    F#m                Bm
tresno iki ora bakal biso diterusno..
      G                      A  
mergo wong tuwoku.. njodohno aku..
            D
karo wong liyo..

Reff :
                 G
 matursuwun perjuanganmu..
 A                D
  suwene iki gawe bungah atiku..
               Em
 nanging aku biso opo..
           A
 tresno ra biso dipekso
       D
 aku kudu nuruti karepe wong tuwo..

                G
 saiki aku kudu nerimo..
 A                    F#m
  sliramu neng kono disanding wong liyo..
 B                   Em
 aku ikhlas ngelalekno..
       A                         D
 senajano biyen podo nduweni tresno..

     Em                    A
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     D          F#      Bm            F#m
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Em              A
 cukup dadi cerito.. loro..
              D
 neng njero dodo..

Musik : G A F# B Em A D..
        G A F#m Bm G..Em..A...

D              A          Bm
mas.. sing tak jaluk pangapuromu..
  Em                   A
kowe kudu biso nguatno atimu..
    F#m                Bm
tresno iki ora bakal biso diterusno..
      G                      A  
mergo wong tuwoku.. njodohno aku..
            D
karo wong liyo..

Reff :
                 G
 matursuwun perjuanganmu..
 A                D
  suwene iki gawe bungah atiku..
               Em
 nanging aku biso opo..
           A
 tresno ra biso dipekso
       D
 aku kudu nuruti karepe wong tuwo..

                G
 saiki aku kudu nerimo..
 A                    F#m
  sliramu neng kono disanding wong liyo..
 B                   Em
 aku ikhlas ngelalekno..
       A                         D
 senajano biyen podo nduweni tresno..

     Em                    A
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     D          F#      Bm            F#m
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Em              A
 cukup dadi cerito.. loro..
              D
 neng njero dodo..

     Em                    A
 masio sak jero jerone tresnoku neng kowe..
     D          F#      Bm            F#m
 masio sak abot abote kangenku neng kowe..
       Em              A
 cukup dadi cerito.. loro..
              D
 neng njero dodo..
Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel