Chord Gitar Damara De - Njogo Tresno

Chord Gitar Damara De - Njogo Tresno

Intro : C Bm Am G
        C Bm Am G

             C       D
asline wes kesel aku..
              G G-D/F#
ngrasake polahmu..
Em              Am
 nyobo tak kuat kuatke..
D             Em
 ngadepi sikapmu..

            Am
rosoku ra bakal ilang..
         D
marang kowe kang mas
                    G
sing paling tak tresnani..
Em              Am
 nanging bedo kahanane..
       D
aku trimo ngalah..
             G
timbang gawe bubrah..

Reff :
               C D
  aku sayang kowe..
             Bm Em
  ra ono liyane..
    E             Am D
  tulung kowe ngerti..
                G
  njogo tresno iki..

                  C D
  njalukku mung siji..
             Bm Em
  ojo ngelarani..
     E       Am D
  mergo rogo iki..
              G
  isih dadi siji..

Musik : C D A 
        C D G 

             Am      D
asline wes kesel aku..
              Bm Em
ngrasake polahmu..
               Am     D
nyobo tak kuat kuatke..
             G G-D/F#
ngadepi sikapmu..

Em           Am
 rosoku ra bakal ilang..
         D
marang kowe kang mas
                    G
sing paling tak tresnani..
Em              Am
 nanging bedo kahanane..
       D
aku trimo ngalah..
               G
timbang gawe bubrah..

Reff :
               C D
  aku sayang kowe..
             Bm Em
  ra ono liyane..
    E             Am D
  tulung kowe ngerti..
                G
  njogo tresno iki..

                  C D
  njalukku mung siji..
             Bm Em
  ojo ngelarani..
     E       Am D
  mergo rogo iki..
              G
  isih dadi siji..

               C D
  aku sayang kowe..
             Bm Em
  ra ono liyane..
    E             Am D
  tulung kowe ngerti..
                G
  njogo tresno iki..

                  C D
  njalukku mung siji..
             Bm Em
  ojo ngelarani..
     E       Am D
  mergo rogo iki..
              G
  isih dadi siji..

Outro :
       C          D
kudu kuat bathin iki..
           G      Em
sabar le nglakoni..
        Am
yen iki dalane..
    D           G
tak pasrahke Gusti..

   --------------
===ORID E G   A   
   --------------

Intro : A G#m F#m E
        A G#m F#m E

             A       B
asline wes kesel aku..
              E E-B/D#
ngrasake polahmu..
C#m             F#m
 nyobo tak kuat kuatke..
B             C#m
 ngadepi sikapmu..

            F#m
rosoku ra bakal ilang..
         B
marang kowe kang mas
                    E
sing paling tak tresnani..
C#m             F#m
 nanging bedo kahanane..
       B
aku trimo ngalah..
             E
timbang gawe bubrah..

Reff :
               A B
  aku sayang kowe..
             G#m C#m
  ra ono liyane..
    C#            F#m B
  tulung kowe ngerti..
                E
  njogo tresno iki..

                  A B
  njalukku mung siji..
             G#m C#m
  ojo ngelarani..
     C#       F#m B
  mergo rogo iki..
            E
  isih dadi siji..

Musik : A B F# 
        A B E 

             F#m     B
asline wes kesel aku..
              G#m C#m
ngrasake polahmu..
               F#m    B
nyobo tak kuat kuatke..
             E E-B/D#
ngadepi sikapmu..

C#m          F#m
 rosoku ra bakal ilang..
         B
marang kowe kang mas
                    E
sing paling tak tresnani..
C#m             F#m
 nanging bedo kahanane..
       B
aku trimo ngalah..
               E
timbang gawe bubrah..

Reff :
               A B
  aku sayang kowe..
             G#m C#m
  ra ono liyane..
    C#            F#m B
  tulung kowe ngerti..
                E
  njogo tresno iki..

                  A B
  njalukku mung siji..
             G#m C#m
  ojo ngelarani..
     C#      F#m B
  mergo rogo iki..
              E
  isih dadi siji..

               A B
  aku sayang kowe..
             G#m C#m
  ra ono liyane..
    C#            F#m B
  tulung kowe ngerti..
                E
  njogo tresno iki..

                  A B
  njalukku mung siji..
             G#m C#m
  ojo ngelarani..
     C#      F#m B
  mergo rogo iki..
              E
  isih dadi siji..

Outro :
       A          B
kudu kuat bathin iki..
           E      C#m
sabar le nglakoni..
        F#m
yen iki dalane..
    B           E
tak pasrahke Gusti..
Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel