Chord Gitar EASTBEST - Nompo Loro

Chord Gitar EASTBEST - Nompo Loro

Intro : G D Em Am D 
        Bm Em C D G 

  G        D             Em
kelingan.. ndek mbiyen kae..
 Am                           D
aku whatsapp sliramu ngongkon ngeterke..
  Bm                    Em
wira wiri mubengi dalan kutho kediri..
     C       D        G
kowe janji bakal tumekan pati..

Int. C D G 
 
  G            D       Em
pamitmu lungo amung sesasi..
  Am                       D
golek rejeki kanggo nyenengno ati..
  Bm                        Em
nanging kowe tego mblenjani janji iki..
      C          D        G
lewat story kowe nglarani ati..

Int. C D G 

Reff :
  C     D        Bm   Em
 aku ikhlas.. nompo loro..
       Am          B           Em E
 masio sesek ing dodo ra tak roso..
     C    D      Bm    Em
 yen takdire.. kudu ngene..
      Am
 mung ikhlas nerimo..
     B                   Em
 tak dongakno kowe iso luwih mulyo..

Musik : C D Bm Em
        Am B Em E
        C D Bm Em
        C D G 

 G           D        Em
atiku seng loro uwes ora tak roso..
    Am                   D
yen nyawang sliramu ugo iso mulyo..
     Bm                    Em 
ning lor pertigaan saksi bisu perpisahan..
    C         D          G
aku ro kowe.. yen pernah gandengan..

Int. C D G 

Reff :
  C     D        Bm   Em
 aku ikhlas.. nompo loro..
       Am          B           Em E
 masio sesek ing dodo ra tak roso..
     C    D      Bm    Em
 yen takdire.. kudu ngene..
      Am
 mung ikhlas nerimo..
     B                   Em
 tak dongakno kowe iso luwih mulyo..

  C     D        Bm   Em
 aku ikhlas.. nompo loro..
       Am          B           Em E
 masio sesek ing dodo ra tak roso..
     C    D      Bm    Em
 yen takdire.. kudu ngene..
      Am
 mung ikhlas nerimo..
     B                   Em
 tak dongakno kowe iso luwih mulyo..
Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel