Chord Gitar Happy Asmara - Dalan Liyane (Hendra Kumbara)

Chord Gitar Happy Asmara - Dalan Liyane (Hendra Kumbara)

Intro : 
C   D  G Bm Em -E
Am  D  G

G          D            G
 Sopo seng kuat nandang kahanan
Em         E         Am
 sopo seng ora kroso kelangan
C             D          Bm
ditinggal pas sayang sayange
         E        Am
pas lagi jeru jerune
           D         G
kowe milih dalan liyane..

Int. Cm G

          G
Sopo seng kuat ditinggal lungo
Em         E      Am
 sopo seng atine ora loro
C             D           Bm
kenangan sing wis tak lakoni
           E           Am
tak simpen neng njero ati
         D       G
dewe wes ra dadi siji..

Reff:
                C
  Yowes ben tak lakoni nganti
           D
  sak kuat kuate ati
          G
  pesenku mung siji
  Bm          Em
  seng ngati-ati..
   E            Am
  isoku mung mendem..
                D
  esuk tekan sonten
                     G
  mergo sadar diri kulo
                 G
  dudu sinten sinten..

                 C
  Yowes ben mung tak pendem roso
            D
  seng ono neng njero dodo
            G
  tetep tak dongakno
    Bm         Em
  mugo urip mulyo..
   E            Am
  isoku mung nyuwun
             D
  mugo ora getun
                      G
  cekap semanten maturnuwun..

Musik : 
C  D  G Bm  Em -E
Am  D  G

Reff:
              C
Yowes ben tak lakoni nganti
         D
sak kuat kuate ati
        G
pesenku mung siji
Bm          Em
seng ngati-ati..
 E            Am
isoku mung mendem..
              D
esuk tekan sonten
                   G
mergo sadar diri kulo
               G
dudu sinten sinten..

                 C
  Yowes ben mung tak pendem roso
            D
  seng ono neng njero dodo
            G
  tetep tak dongakno
    Bm         Em
  mugo urip mulyo..
   E            Am
  isoku mung nyuwun
             D
  mugo ora getun
                      G
  cekap semanten maturnuwun..
  Em  E            Am
  .. isoku mung nyuwun
           D
  mugo ora getun
                      G
  cekap semanten maturnuwun..

Outro : 
G 

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel