Chord Gitar Insight Official - Sleman Ninggal Kenangan

Chord Gitar Insight Official - Sleman Ninggal Kenangan

Intro : Dm G Em Am Dm..G..

C              Em
tampanono.. tembangku nggo kowe..
      F                      C
pengenku siji golek sing gemati..
 Em                  Am
uwes tak lakoni.. kanti kuat ati
           F                   G
nanging nyatane kowe blenjani janji..

Reff :
            C
 weslah tak lalekke
          Em
 cukup Gusti sing nentoke..
        Am                    Em
 tak trimo.. iklhas seko ning ati..
       F                  C
 aku loro ati.. karna kau tinggalkan aku..
         Dm              G
 cukup semene.. bubaran wae..

        F         G
 tanpo ono kasunyatan
        Em            Am
 kowe lungo ninggal loro..
   Dm             G            C        
 kabeh muspro digowo ro wong liyo..

Int. F G 

C              Em
tampanono.. tembangku nggo kowe..
      F                      C
pengenku siji golek sing gemati..
 Em                  Am
uwes tak lakoni.. kanti kuat ati
           F                   G
nanging nyatane kowe blenjani janji..

Reff :
            C
 weslah tak lalekke
          Em
 cukup Gusti sing nentoke..
        Am                    Em
 tak trimo.. iklhas seko ning ati..
       F                  C
 aku loro ati.. karna kau tinggalkan aku..
         Dm              G
 cukup semene.. bubaran wae..

        F         G
 tanpo ono kasunyatan
        Em            Am
 kowe lungo ninggal loro..
   Dm             G            C
 kabeh muspro digowo ro wong liyo..

Interlude : F G Em Am Dm..G.. C G

Reff :
            C
 weslah tak lalekke
          Em
 cukup Gusti sing nentoke..
        Am                    Em
 tak trimo.. iklhas seko ning ati..
       F                  C
 aku loro ati.. karna kau tinggalkan aku..
         Dm              G
 cukup semene.. bubaran wae..

        F         G
 tanpo ono kasunyatan
        Em            Am
 kowe lungo ninggal loro..
   Dm             G            C
 kabeh muspro digowo ro wong liyo..

  Am       Em        F          C
 uwes tak ubengi.. kuto sleman iki..
       Dm       G
 tresnaku ibaratke angslup 
 C
 ning watu purbo..
  F         G
 iki pangucape janji
        Em             Am
 udu janji suci lan janji lathi
     Dm            G         C
 senajan tresnaku mbok sepeleke..

        F         G
 tanpo ono kasunyatan
        Em            Am
 kowe lungo ninggal loro..
   Dm             G            C
 kabeh muspro digowo ro wong liyo..
         Dm      G              C  Am
 jebul malah.. kesanding wong liyo..
         Dm  Dm-Em-F   G             C
 jebul malah..      kesanding wong liyo..
Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel