Chord Gitar Loro Ati Official - Aku Wis Lilo

Chord Gitar Loro Ati Official - Aku Wis Lilo

Intro : Am..Dm..G..C E
        Am..Dm..F G -Em Am..

         Am                 Dm
dudu masalah.. yen wis ra sayang..
       G              Am
masio atiku.. iki kelaran..
               Am             Dm
yen wis ra tresno.. tulung omongo..
     F        G     Am
ora usah.. nambai loro..

Int. F G Am..
     F G Am..E..

         Am                 Dm
dudu masalah.. yen wis ra sayang..
       G              C
masio atiku.. iki kelaran..
G/B            Am             Dm
yen wis ra tresno.. tulung omongo..
     F              E
ora usah.. nambai loro..

Reff :
   F
 sayang..
         G
 lungo'o songko uripku
          C
 nggoleto ganti
        G/B         Am
 sing luwih songko aku..
              Dm
 aku ikhlas nerimo..
  G                   C
 opo.. sing dadi karepmu..

                F
 ra usah nambai cidro..
         G
 aku wis lilo..
       C       G/B      Am
 masio ati iki keloro loro..
                Dm
 tak dongakne mugo kowe..
   G                 C    C7
 bahagio.. karo wong liyo..

Musik : Am..Dm..G..C E
        Am..Dm..F..E..
                    (ho'a ho'e..)

Reff :
   F
 sayang..
         G
 lungo'o soko uripku
          C
 nggoleto ganti
        G/B       Am
 sing luwih soko aku..
              Dm
 aku ikhlas nerimo..
  G                   C
 opo.. sing dadi karepmu..

                F
 ra usah nambai cidro..
         G
 aku wis lilo..
       C       G/B      Am
 masio ati iki keloro loro..
                Dm
 tak dongakne mugo kowe..
   G                 C
 bahagio.. karo wong liyo.. o.. ooo..

   F
 sayang..
         G
 lungo'o soko uripku
          C
 nggoleto ganti
        G/B       Am
 sing luwih soko aku..
              Dm
 aku ikhlas nerimo..
  G                   C
 opo.. sing dadi karepmu..

                F
 ra usah nambai cidro..
         G
 aku wis lilo..
       C       G/B      Am
 masio ati iki keloro loro..
                Dm
 tak dongakne mugo kowe..
   G                 C
 bahagio.. karo wong liyo..
                Dm
 tak dongakne mugo kowe..
   G                   C
 bahagio.. karo wong.. liyo..
Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel