Chord Gitar LosOraRewel Official - PENGEN BALI

Chord Gitar LosOraRewel Official - PENGEN BALI

Intro : Dm..G..C Fm C..

  C     G          Am  Em
getun.. roso neng ati..
        Dm                   G
eleng kowe.. seng mbiyen tau ngancani..
  Em                   Am
saiki.. kowe.. ono ngendi..
     Dm                  G
sliramu.. opo pancen wes lali..

C     G        Am  Em
wes.. lalekke aku..
     Dm                G
ora usah.. mikerke kahananku..
    Em                 A
tak ikhlaske.. kabeh kenanganmu..
           Dm                G
sing wes tau.. singgah neng atiku..

  Em                 Am
biarlah.. semua berlalu..
           Dm    F            G
sing tak jaluk.. mung pengertianmu..

Reff :
 F               G
 mas.. siji penjalukku..
         Em                     Am
 lupakan semua kenangan di masa lalu..
 A         Dm                  G
 lungaku wingi.. ra maksud nglarani..
                C    C7
 ati iki pengen bali..

               F          G
 wes cukop semene.. crito tresno..
            Em             Am
 wes tak anggep.. kowe ora ono..
   A           Dm                  G
 kabeh janji suci.. tak anggep wes mati..
                C
 ati iki iseh wedi..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C G..

C     G        Am
wes.. lalekke aku..
     Dm                G
ora usah.. mikerke kahananku..
    Em                 A
tak ikhlaske.. kabeh kenanganmu..
           Dm                G
sing wes tau.. singgah neng atiku..

  Em                 Am  A
biarlah.. semua berlalu..
           Dm
sing tak jaluk..
F            G
mung pengertianmu.. woo oooo..

Reff :
 F               G
 mas.. siji penjalukku..
         Em                     Am
 lupakan semua kenangan di masa lalu..
 A         Dm                  G
 lungaku wingi.. ra maksud nglarani..
                C
 ati iki pengen bali..

               F          G
 wes cukop semene.. crito tresno..
            Em             Am
 wes tak anggep.. kowe ora ono..
   A           Dm                  G
 kabeh janji suci.. tak anggep wes mati..
              C
 ati iki iseh wedi.. hoo.. ooo..

 F               G
 mas.. siji penjalukku..
         Em                     Am
 lupakan semua kenangan di masa lalu..
 A       Dm                    G
 lungaku wingi.. ra maksud nglarani..
                C
 ati iki pengen bali..

               F          G
 wes cukop semene.. crito tresno..
            Em             Am
 wes tak anggep.. kowe ora ono..
   A           Dm                  G
 kabeh janji suci.. tak anggep wes mati..
              C    A
 ati iki iseh wedi..
               Dm                  G
 kabeh janji suci.. tak anggep wes mati..
              F      Fm       G      C
 ati iki iseh wedi.. hoo.. oooo.. oooo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em..A..D Gm D..

  D     A          Bm  F#m
getun.. roso neng ati..
        Em                   A
eleng kowe.. seng mbiyen tau ngancani..
  F#m                  Bm
saiki.. kowe.. ono ngendi..
     Em                  A
sliramu.. opo pancen wes lali..

D     A        Bm  F#m
wes.. lalekke aku..
     Em                A
ora usah.. mikerke kahananku..
    F#m                B
tak ikhlaske.. kabeh kenanganmu..
           Em                A
sing wes tau.. singgah neng atiku..

  F#m                Bm
biarlah.. semua berlalu..
           Em    G            A
sing tak jaluk.. mung pengertianmu..

Reff :
 G               A
 mas.. siji penjalukku..
         F#m                    Bm
 lupakan semua kenangan di masa lalu..
 B         Em                  A
 lungaku wingi.. ra maksud nglarani..
                D    D7
 ati iki pengen bali..

               G          A
 wes cukop semene.. crito tresno..
            F#m            Bm
 wes tak anggep.. kowe ora ono..
   B           Em                  A
 kabeh janji suci.. tak anggep wes mati..
                D
 ati iki iseh wedi..

Musik : G A F#m Bm
        Em A D..
        G A F#m Bm
        Em A D..A..

D     A        Bm
wes.. lalekke aku..
     Em                A
ora usah.. mikerke kahananku..
    F#m                B
tak ikhlaske.. kabeh kenanganmu..
           Em                A
sing wes tau.. singgah neng atiku..

  F#m                Bm  B
biarlah.. semua berlalu..
           Em
sing tak jaluk..
G            A
mung pengertianmu.. woo oooo..

Reff :
 G               A
 mas.. siji penjalukku..
         F#m                    Bm
 lupakan semua kenangan di masa lalu..
 B         Em                  A
 lungaku wingi.. ra maksud nglarani..
                D
 ati iki pengen bali..

               G          A
 wes cukop semene.. crito tresno..
            F#m            Bm
 wes tak anggep.. kowe ora ono..
   B           Em                  A
 kabeh janji suci.. tak anggep wes mati..
              D
 ati iki iseh wedi.. hoo.. ooo..

 G               A
 mas.. siji penjalukku..
         F#m                    Bm
 lupakan semua kenangan di masa lalu..
 B       Em                    A
 lungaku wingi.. ra maksud nglarani..
                D
 ati iki pengen bali..

               G          A
 wes cukop semene.. crito tresno..
            F#m            Bm
 wes tak anggep.. kowe ora ono..
   B           Em                  A
 kabeh janji suci.. tak anggep wes mati..
              D    B
 ati iki iseh wedi..
               Em                  A
 kabeh janji suci.. tak anggep wes mati..
              G      Gm       A      D
 ati iki iseh wedi.. hoo.. oooo.. oooo..
Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel