Chord Gitar Nella Kharisma Ft Dory Harsa - Kuat Kuatan Ati

Chord Gitar Nella Kharisma Ft Dory Harsa - Kuat Kuatan Ati

Intro : C..E..Am..A..Dm..G..G..

C               G       Am         Em
Sansoyo suwe, sansoyo loro
F                            G                    C      Fm
Sumpah aku wis ra kuat nyonggo

(*)
C                     G     Am           G
Ngrasake kowe.. saiki wis bedo
        F               G               C
Yen ra tresno ojo gawe loro

Am                      Em
…Remuk rasane ati
Am                         Em
…Nompo kahanan iki
       Dm
Opo iki sing jenenge
           G
Kuat kuatan ati

[Reff:]
              C
Jarene kowe tresno
E                Am            A
..Nyatane kowe lungo
             Dm
Jarene ngomong sayang
            G
Saiki malah ngilang

                C
Jaremu njogo aku
E                       Am               A
..Nanging kok kowe mlayu
               Dm
Jaremu ngomong love you
                 G
Nanging nyatane raiso digugu

Music : Dm..Am..Dm..Am..
             F..C…D…G…

Kembali ke : (*)
Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel