Chord Gitar Putri Regina feat. Aldi Embrian - Janji Tresno

Chord Gitar Putri Regina feat. Aldi Embrian - Janji Tresno

Capo ♪ fret 1

Intro : C G Am Em
        F Fm C G..

  C               G      
Wiwit isuk nganti surupe 
   Am     G
srengenge..
         F            G
ra bakal mandek anggonku..
    C
nyambut gawe..
        Dm           G
mung trimo pengen nyenengke
    C  -G/B    Am -G
lan pengen mulyake..
      F           Fm      G
ben supoyo.. podo karo kancane..

         C             G
Marang kowe nimas cah ayu..
         Am    G
seng tak tresnani..
     F           G         C
ra bakal biso luntur tresnoku iki..

  Dm            G
Senajan dalan kebak eri
    C   -G/B      Am   -G
lan akeh wong seng ngrasani
       F          Fm        G
kanggo kowe.. bakalan tak lakoni..
    F           G          C
kanggo kowe bakalan tak belani..

Int. F G C..

Reff :
        F               G
 Siji sijine.. yo mung ono kowe sayang
      C        G/B    Am  G
 neng atiku ra ono liyane..
       F               G
 atiku janji bakal ngancani
              C    C7
 nganti tekan pati..

           F             G
 Rangkulen aku.. dekepen gawe rosomu..
       C          G/B   Am   G
 lan tenangno.. gelisah atimu..
         F             G
 ojo sok ragu karo tresnoku
            C
 lan janji janjiku..

Musik : F G C -G/B Am -G
        F Fm C..

         C             G
Marang kowe nimas cah ayu..
         Am    G
seng tak tresnani..
     F           G         C
ra bakal biso luntur tresnoku iki..

  Dm            G
Senajan dalan kebak eri
    C   -G/B       Am   -G
lan akeh wong seng ngrasani
       F          Fm        G
kanggo kowe.. bakalan tak lakoni..
    F           G          C
kanggo kowe bakalan tak belani..

Int. F G C..

Reff :
        F               G
 Siji sijine.. yo mung ono kowe sayang
      C        G/B    Am  G
 neng atiku ra ono liyane..
       F               G
 atiku janji bakal ngancani
              C     C7
 nganti tekan pati..

           F             G
 Rangkulen aku.. dekepen gawe rosomu..
       C          G/B   Am   G
 lan tenangno.. gelisah atimu..
         F             G
 ojo sok ragu karo tresnoku
           C
 lan janji janjiku..

         F             G
 Ojo sok ragu karo tresnoku
              C
 lan janji janjiku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C# G# A#m Fm
        F# F# C# G#..

  C#              G#     
Wiwit isuk nganti surupe 
   A#m    G#
srengenge..
         F#           G#
ra bakal mandek anggonku..
    C#
nyambut gawe..
        D#m          G#
mung trimo pengen nyenengke
    C# -G#/C    A#m-G#
lan pengen mulyake..
      F#          F#     G#
ben supoyo.. podo karo kancane..

         C#            G#
Marang kowe nimas cah ayu..
         A#m   G#
seng tak tresnani..
     F#          G#        C#
ra bakal biso luntur tresnoku iki..

  D#m           G#
Senajan dalan kebak eri
    C#  -G#/C      A#m  -G#
lan akeh wong seng ngrasani
       F#         F#       G#
kanggo kowe.. bakalan tak lakoni..
    F#          G#         C#
kanggo kowe bakalan tak belani..

Int. F# G# C#..

Reff :
        F#              G#
 Siji sijine.. yo mung ono kowe sayang
      C#       G#/C    A#m G#
 neng atiku ra ono liyane..
       F#              G#
 atiku janji bakal ngancani
              C#   C#7
 nganti tekan pati..

           F#            G#
 Rangkulen aku.. dekepen gawe rosomu..
       C#         G#/C   A#m  G#
 lan tenangno.. gelisah atimu..
         F#            G#
 ojo sok ragu karo tresnoku
            C#
 lan janji janjiku..

Musik : F# G# C# -G#/C A#m -G#
        F# F# C#..

         C#            G#
Marang kowe nimas cah ayu..
         A#m   G#
seng tak tresnani..
     F#          G#        C#
ra bakal biso luntur tresnoku iki..

  D#m           G#
Senajan dalan kebak eri
    C#  -G#/C      A#m  -G#
lan akeh wong seng ngrasani
       F#         F#       G#
kanggo kowe.. bakalan tak lakoni..
    F#          G#         C#
kanggo kowe bakalan tak belani..

Int. F# G# C#..

Reff :
        F#              G#
 Siji sijine.. yo mung ono kowe sayang
      C#       G#/C    A#m G#
 neng atiku ra ono liyane..
       F#              G#
 atiku janji bakal ngancani
              C#    C#7
 nganti tekan pati..

           F#            G#
 Rangkulen aku.. dekepen gawe rosomu..
       C#         G#/C   A#m  G#
 lan tenangno.. gelisah atimu..
         F#            G#
 ojo sok ragu karo tresnoku
           C#
 lan janji janjiku..

         F#            G#
 Ojo sok ragu karo tresnoku
              C#
 lan janji janjiku..
Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel