Chord Gitar Safira Inema - Banyu Mili

Chord Gitar Safira Inema - Banyu Mili

Intro : Am..
        Am Em Am Em
        Am Dm G..

C    G   Am
 separone..
C       G             Am
 wengi iki sing tak liwati..
C        G   Am
 nanging kowe..
C           G            Am
 rung katon kowe rung ngabari..
F   C        G              Am
 ilalang nong.. neng nduwur geni..
F         G              (Am)
 saben ndino mung ngobong ati..

Int. Am Em Am Em
     G  F G

C     G   Am
 kepriye..
C        G           Am
 karepmu kuwi njur kepriye..
F        C    G          Am
 nggonku melu.. tansah nuruti..
F      G          Am
 paribasane banyu mili..

Reff :
 F      C   G     Am
  neng opo.. yen eneng tresno..
 F      C        G
  pungkasane yen mung loro..
 F     C  G              Am
  getunku.. ra mergo tresnoku..
 F        G         (Am)
  getun tepung karo sliramu..

Int. Am Em Am Dm G.. 

C     G   Am
 kepriye..
C        G           Am
 karepmu kuwi njur kepriye..
F        C    G          Am
 nggonku melu.. tansah nuruti..
F      G          Am
 paribasane banyu mili..

Musik : Am..Em..Am..Em..
        Am..Am-G

Reff :
 F      C   G     Am
  neng opo.. yen eneng tresno..
 F      C        G
  pungkasane yen mung loro..
 F     C  G              Am
  getunku.. ra mergo tresnoku..
 F        G         Am
  getun tepung karo sliramu..

 F      C   G          Am
  neng opo.. yen eneng tresno..
 F      C        G
  pungkasane yen mung loro..
 F     C  G              Am
  getunku.. ra mergo tresnoku..
 F        G         Am
  getun tepung karo sliramu..
 F        G         Am
  getun tepung karo sliramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm..
        Cm Gm Cm Gm
        Cm Fm A#..

D#   A#  Cm
 separone..
D#      A#            Cm
 wengi iki sing tak liwati..
D#       A#  Cm
 nanging kowe..
D#          A#           Cm
 rung katon kowe rung ngabari..
G#  D#       A#             Cm
 ilalang nong.. neng nduwur geni..
G#        A#             (Cm)
 saben ndino mung ngobong ati..

Int. Cm Gm Cm Gm
     A#  G# A#

D#    A#  Cm
 kepriye..
D#       A#          Cm
 karepmu kuwi njur kepriye..
G#       D#   A#         Cm
 nggonku melu.. tansah nuruti..
G#     A#         Cm
 paribasane banyu mili..

Reff :
 G#     D#  A#    Cm
  neng opo.. yen eneng tresno..
 G#     D#       A#
  pungkasane yen mung loro..
 G#    D# A#             Cm
  getunku.. ra mergo tresnoku..
 G#       A#        (Cm)
  getun tepung karo sliramu..

Int. Cm Gm Cm Fm A#..

D#    A#  Cm
 kepriye..
D#       A#          Cm
 karepmu kuwi njur kepriye..
G#       D#   A#         Cm
 nggonku melu.. tansah nuruti..
G#     A#         Cm
 paribasane banyu mili..

Musik : Cm..Gm..Cm..Gm..
        Cm..Cm-A#

Reff :
 G#     D#  A#    Cm
  neng opo.. yen eneng tresno..
 G#     D#       A#
  pungkasane yen mung loro..
 G#    D# A#             Cm
  getunku.. ra mergo tresnoku..
 G#       A#        Cm
  getun tepung karo sliramu..

 G#     D#  A#         Cm
  neng opo.. yen eneng tresno..
 G#     D#       A#
  pungkasane yen mung loro..
 G#    D# A#             Cm
  getunku.. ra mergo tresnoku..
 G#       A#        Cm
  getun tepung karo sliramu..
 G#       A#        Cm
  getun tepung karo sliramu..
Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel