Chord Gitar Syahiba Saufa - Ketutup Tresno

Chord Gitar Syahiba Saufa - Ketutup Tresno

Intro : F C Em Am
        Dm G C..

C                       F
 banyu ning langit uwis temetes..
G                   C
 nandani wis direstui bumi..
Am                   F
 tresnoku sing jeru iki
                       G
mung kanggo seliramu siji
                   C
ra ono sing iso ngalangi..

C                       F
 wong liyo arep ngomong kepiye..
G                 C
 nyeritake kabeh elekmu..
Am                   F
 jarene kowe koyo ngene
                  G
jare kowe koyo ngono
                C
aku wis ora peduli..

Reff :
                  F
 sing tak cekel kowe..
     G        Em
 serius karo aku..
   Am        Dm
 tulus karo aku..
      G             C
 ra bakal ninggalke aku..

  C7        F
 aku ra peduli..
       G        Em
 kabeh masa lalumu..
   Am        Dm
 kabeh ceritomu..
         G            C
 wis ketutup karo tresnomu..

Musik : F G C A
        Dm G C..

                       F
wong liyo arep ngomong kepiye..
G                 C
 nyeritake kabeh elekmu..
Am                   F
 jarene kowe koyo ngene..
                  G
jare kowe koyo ngono..
                C
aku wis ora peduli..

Reff :
                  F
 sing tak cekel kowe..
     G        Em
 serius karo aku..
   Am        Dm
 tulus karo aku..
      G             C
 ra bakal ninggalke aku..

            F
 aku ra peduli..
       G        Em
 kabeh masa lalumu..
   Am        Dm
 kabeh ceritomu..
         G            C
 wis ketutup karo tresnomu..

                  F
 sing tak cekel kowe..
     G        C
 serius karo aku..
   Am        Dm
 tulus karo aku..
      G             C
 ra bakal ninggalke aku..

            F
 aku ra peduli..
       G        Em
 kabeh masa lalumu..
   Am        Dm
 kabeh ceritomu..
         G            C
 wis ketutup karo tresnomu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb F Am Dm
        Gm C F..

F                       Bb
 banyu ning langit uwis temetes..
C                   F
 nandani wis direstui bumi..
Dm                   Bb
 tresnoku sing jeru iki
                       C
mung kanggo seliramu siji
                   F
ra ono sing iso ngalangi..

F                       Bb
 wong liyo arep ngomong kepiye..
C                 F
 nyeritake kabeh elekmu..
Dm                   Bb
 jarene kowe koyo ngene
                  C
jare kowe koyo ngono
                F
aku wis ora peduli..

Reff :
                  Bb
 sing tak cekel kowe..
     C        Am
 serius karo aku..
   Dm        Gm
 tulus karo aku..
      C             F
 ra bakal ninggalke aku..

  F7        Bb
 aku ra peduli..
       C        Am
 kabeh masa lalumu..
   Dm        Gm
 kabeh ceritomu..
         C            F
 wis ketutup karo tresnomu..

Musik : Bb C F D
        Gm C F..

                       Bb
wong liyo arep ngomong kepiye..
C                 F
 nyeritake kabeh elekmu..
Dm                   Bb
 jarene kowe koyo ngene..
                  C
jare kowe koyo ngono..
                F
aku wis ora peduli..

Reff :
                  Bb
 sing tak cekel kowe..
     C        Am
 serius karo aku..
   Dm        Gm
 tulus karo aku..
      C             F
 ra bakal ninggalke aku..

            Bb
 aku ra peduli..
       C        Am
 kabeh masa lalumu..
   Dm        Gm
 kabeh ceritomu..
         C            F
 wis ketutup karo tresnomu..

                  Bb
 sing tak cekel kowe..
     C        F
 serius karo aku..
   Dm        Gm
 tulus karo aku..
      C             F
 ra bakal ninggalke aku..

            Bb
 aku ra peduli..
       C        Am
 kabeh masa lalumu..
   Dm        Gm
 kabeh ceritomu..
         C            F
 wis ketutup karo tresnomu..
Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel