Chord Gitar Vayz Feat. Mala Agatha - Siji-sijine

Chord Gitar Vayz Feat. Mala Agatha - Siji-sijine

Capo ♪ fret 4

Intro : Dm G C..

       C            F
sadar aku iki amung wong kere..
         G             C    -Bm
mung sak anane aku nyambut gawe..
       Am             Dm
budal isuk nganti temekan sore..
        G          C
nanging ora sepiro asile..

       C            F
aku trimo yen iki kahane..
      G                 C   -Bm
bukti gede tresnaku kanggo kowe..
    Am                 Dm
senajan lawuh krupuk karo tempe..
     F              G           C -Bm
ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe..

Am                  G
 nganti putih rambutku..
               F
tak jogo tresnomu..
 F   -Am-Bm  C
ora bakal luntur..
     -G         Am
sak pedote nafasku..

              G
tak kuatne atiku..
                 F
senajan wong tuwomu..
    F-Am-Bm  C
ora pernah setuju..
  G        F              G
duwe mantu aku.. dadi bojomu..

Reff :
   F                  G          -F
 maturnuwun.. wes ngancani uripku..
 Em              Am
  masio ngene keadaanku..
         Dm      G
 ora masalah.. bungah susah
            C   C7
 aku emoh pisah..

   F                  G     -F
 mugi Gusti.. maringi dalane..
 Em                  Am
  gede syukur lan ngibadahe..
          Dm
 siji sijine..
   G                   (F)
 yakin Gusti Allah.. mboten sare..

Musik : F G Em Am
        Dm G..

       C            F
aku trimo yen iki kahane..
      G                 C   -Bm
bukti gede tresnaku kanggo kowe..
    Am                 Dm
senajan lawuh krupuk karo tempe..
     F              G           C
ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe..

Reff :
   F                  G          -F
 maturnuwun.. wes ngancani uripku..
 Em              Am
  masio ngene keadaanku..
         Dm      G
 ora masalah.. bungah susah
            C   C7
 aku emoh pisah..

   F                  G     -F
 mugi Gusti.. maringi dalane..
 Em                  Am
  gede syukur lan ngibadahe..
          Dm
 siji sijine..
   G                    C
 yakin Gusti Allah.. mboten sare..
          Dm
 siji sijine..
   G                        C
 yakin Gusti Allah.. mboten sare..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F#m B E..

       E            A
sadar aku iki amung wong kere..
         B             E    -B/D#
mung sak anane aku nyambut gawe..
       C#m            F#m
budal isuk nganti temekan sore..
        B          E
nanging ora sepiro asile..

       E            A
aku trimo yen iki kahane..
      B                 E   -B/D#
bukti gede tresnaku kanggo kowe..
    C#m                F#m
senajan lawuh krupuk karo tempe..
     A              B           E  -B/D#
ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe..

C#m                 B
 nganti putih rambutku..
               A
tak jogo tresnomu..
 A   -C#m-B/D# E
ora bakal  luntur..
     -B/D#      C#m
sak pedote nafasku..

              B
tak kuatne atiku..
                 A
senajan wong tuwomu..
    A-C#m-B/D# E
ora pernah setuju..
  B/D#     A              B
duwe mantu aku.. dadi bojomu..

Reff :
   A                  B          -A
 maturnuwun.. wes ngancani uripku..
 G#m             C#m
  masio ngene keadaanku..
         F#m     B
 ora masalah.. bungah susah
            E   E7
 aku emoh pisah..

   A                  B      -A
 mugi Gusti.. maringi dalane..
 G#m                 C#m
  gede syukur lan ngibadahe..
          F#m
 siji sijine..
   B                   (A)
 yakin Gusti Allah.. mboten sare..

Musik : A B G#m C#m
        F#m B..

       E            A
aku trimo yen iki kahane..
      B                 E   -B/D#
bukti gede tresnaku kanggo kowe..
    C#m                F#m
senajan lawuh krupuk karo tempe..
     A              B           E
ra bakal sudo tresnaku kanggo kowe..

Reff :
   A                  B          -A
 maturnuwun.. wes ngancani uripku..
 G#m             C#m
  masio ngene keadaanku..
         F#m     B
 ora masalah.. bungah susah
            E   E7
 aku emoh pisah..

   A                  B      -A
 mugi Gusti.. maringi dalane..
 G#m                 C#m
  gede syukur lan ngibadahe..
          F#m
 siji sijine..
   B                    E
 yakin Gusti Allah.. mboten sare..
          F#m
 siji sijine..
   B                        E
 yakin Gusti Allah.. mboten sare..
Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel