Chord Gitar Fira Azahra - Yo Wes

Chord Gitar Fira Azahra - Yo Wes

Intro : C G Am Em
        F C Dm G..
        Em  Am  F  G..

 C           G      Am    Em
opo pancen kui.. alasanmu..
  F             G       C
pengen ngadoh.. soko atiku..
    F       G
tak tiwas tiwasne
        Em           Am
malah kowe ro wong liyo..
-G        F
 abot tresno nanging..
       G..
kowe mblenjani janji..

 C          G       Am   Em
aku ora ngerti kudu piye..
  F               G          C
pengen nangis.. nanging ora iso..
 F       G
ati arep sambat
         Em       Am
nanging urip kudu kuat..
        F
Gusti kulo nyuwun..
       G
paringono sabar ati..

Reff :
           F
 yo wes yo ben.. 
   G        C
 kudu dilakoni..
         F           G
 mugi Gusti paring kulo..
       C
 ati kuat ora sambat..

           F
 yo wes yo ben..
     G           C  Am
 wes pancen takdire..
           F
 tetep tak lakoni
     G         C
 senajan loro ati..

Musik : C G Am G
        F C Dm G
        C G Am G
        F..G..

 C           G      Am    Em
opo pancen kui.. alasanmu..
  F             G       C
pengen ngadoh.. soko atiku..
    F       G
tak tiwas tiwasne
        Em           Am
malah kowe ro wong liyo..
         F
abot tresno nanging..
       G   
kowe mblenjani janji..

 C          G       Am   Em
aku ora ngerti kudu piye..
  F               G          C
pengen nangis.. nanging ora iso..
F        G
ati arep sambat
         Em       Am
nanging urip kudu kuat..
        F
Gusti kulo nyuwun..
       G
paringono sabar ati..

Reff :
           F
 yo wes yo ben.. 
   G        C
 kudu dilakoni..
         F           G
 mugi Gusti paring kulo..
       C
 ati kuat ora sambat..

           F
 yo wes yo ben..
     G           C  Am
 wes pancen takdire..
           F
 tetep tak lakoni
     G         C
 senajan loro ati..

           F
 yo wes yo ben.. 
   G        C
 kudu dilakoni..
         F           G
 mugi Gusti paring kulo..
       C
 ati kuat ora sambat..

           F
 yo wes yo ben..
     G           C  Am
 wes pancen takdire..
           F
 tetep tak lakoni
     G         C  Am
 senajan loro ati..
           F
 tetep tak lakoni
     G         C
 senajan loro ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B F# G#m D#m
        E B C#m F#..
        D#m  G#m  E  F#..

 B           F#     G#m   D#m
opo pancen kui.. alasanmu..
  E             F#      B
pengen ngadoh.. soko atiku..
    E       F#
tak tiwas tiwasne
        D#m          G#m
malah kowe ro wong liyo..
-F#       E
 abot tresno nanging..
       F#..
kowe mblenjani janji..

 B          F#      G#m  D#m
aku ora ngerti kudu piye..
  E               F#         B
pengen nangis.. nanging ora iso..
 E       F#
ati arep sambat
         D#m      G#m
nanging urip kudu kuat..
        E
Gusti kulo nyuwun..
       F#
paringono sabar ati..

Reff :
           E
 yo wes yo ben.. 
   F#       B
 kudu dilakoni..
         E           F#
 mugi Gusti paring kulo..
       B
 ati kuat ora sambat..

           E
 yo wes yo ben..
     F#          B  G#m
 wes pancen takdire..
           E
 tetep tak lakoni
     F#        B
 senajan loro ati..

Musik : B F# G#m F#
        E B C#m F#
        B F# G#m F#
        E..F#..

 B           F#     G#m   D#m
opo pancen kui.. alasanmu..
  E             F#      B
pengen ngadoh.. soko atiku..
    E       F#
tak tiwas tiwasne
        D#m          G#m
malah kowe ro wong liyo..
         E
abot tresno nanging..
       F#..
kowe mblenjani janji..

 B          F#      G#m  D#m
aku ora ngerti kudu piye..
  E               F#         B
pengen nangis.. nanging ora iso..
E        F#
ati arep sambat
         D#m      G#m
nanging urip kudu kuat..
        E
Gusti kulo nyuwun..
       F#
paringono sabar ati..

Reff :
           E
 yo wes yo ben.. 
   F#       B
 kudu dilakoni..
         E           F#
 mugi Gusti paring kulo..
       B
 ati kuat ora sambat..

           E
 yo wes yo ben..
     F#          B  G#m
 wes pancen takdire..
           E
 tetep tak lakoni
     F#        B
 senajan loro ati..

           E
 yo wes yo ben.. 
   F#       B
 kudu dilakoni..
         E           F#
 mugi Gusti paring kulo..
       B
 ati kuat ora sambat..

           E
 yo wes yo ben..
     F#          B  G#m
 wes pancen takdire..
           E
 tetep tak lakoni
     F#        B  G#m
 senajan loro ati..
           E
 tetep tak lakoni
     F#        B
 senajan loro ati..

Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel