Chord Gitar Hendra Kumbara - Dalan Lurus

Chord Gitar Hendra Kumbara - Dalan Lurus

Intro : Am G C..
        Am G C..
        E..Am G D/F#
        F Dm E..

F        E         Am
 saben lewat dalan iki..
Am          G         C
 mak tratap rasaning ati..
  E
senajan mung sedelo
            Am  G     D/F#
senajan sak ke..depan moto
    F       Dm         E
rasane loro neng ati gelo..

F         E        Am
 saben mlaku turut dalan
Am      G          C
 rasane tansah kelingan..
E
aku wis rumongso
         Am   G    D/F#
pancen dudu.. sopo-sopo..
      F             E 
sing aku iso mung usaha lan..
 Am    A
ndungo..

Reff :
      Dm                      G
 ora ono liyo sing neng njero dodo..
          C                          F
 yo mung siji.. tak patri neng njero ati..
             Dm
 ra bakal berpaling..
   E                          Am   A
 mung jenengmu sing tak eling-eling..

       Dm                   G
 raono liyane sing iso nggantekke..
            C                     F
 yen mung gebyare ndunyo lan sak isine..
              Dm
 tulus lan percoyo..
  E                         Am
 dalan lurus marang sing Kuoso..

Musik : Am G C..
        Am G C..
        E..Am G D/F#
        F Dm E..

F         E        Am
 saben mlaku turut dalan
Am      G          C
 rasane tansah kelingan..
E
aku wis rumongso
         Am   G    D/F#
pancen dudu.. sopo-sopo..
      F             E 
sing aku iso mung usaha lan..
 Am    A
ndungo..

Reff :
      Dm                      G
 ora ono liyo sing neng njero dodo..
          C                          F
 yo mung siji.. tak patri neng njero ati..
             Dm
 ra bakal berpaling..
   E                          Am   A
 mung jenengmu sing tak eling-eling..

       Dm                   G
 raono liyane sing iso nggantekke..
            C                     F
 yen mung gebyare ndunyo lan sak isine..
              Dm
 tulus lan percoyo..
 E                          Am G D/F#
 dalan lurus marang sing Kuoso..
 E                          Am E Am
 dalan lurus marang sing Kuoso..
Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel