Chord Gitar Ilux ID feat. Esa Risty - Senengno Atimu

Chord Gitar Ilux ID feat. Esa Risty - Senengno Atimu

Intro : C  F  G  C
        Em  Am  F G C..

   C                 F
Gusti loro ati iki temenan..
    G                       C
senajan iki kabeh takdir njenengan..
  Em                Am
banyu moto iki.. tondo ngersulo..
  F          G     C
nanging ora iso opo-opo..

  Am                 Em
tulung.. sampean ngerteni awakku..
       F           G          C  E
dudu karepku.. ninggalke sliramu..
   Am                 Em
Gusti.. kulo namung manut teng wong tuwo..
           F
nanging njaluk tulung
         G        C
sing tak sayang senengno..

Reff :
                  Dm             G
 mungkin wes takdire.. kowe karo aku..
             C    G/B       Am
 urip dewe-dewe.. ra iso bersatu..
              Dm                    G
 uripo seng tenang.. ra usah mikir aku..
             C
 senengno atimu..

Musik : Dm  G  C G/B Am
        Dm  G  C  G

   C                 F
Gusti loro ati iki temenan..
    G                       C
senajan iki kabeh takdir njenengan..
  Em                Am
banyu moto iki.. tondo ngersulo..
  F          G     C
nanging ora iso opo-opo..

  Am                 Em
tulung.. sampean ngerteni awakku..
       F           G          C  E
dudu karepku.. ninggalke sliramu..
   Am                 Em
Gusti.. kulo namung manut teng wong tuwo..
           F
nanging njaluk tulung
         G        C
sing tak sayang senengno..

Reff :
                  Dm             G
 mungkin wes takdire.. kowe karo aku..
             C    G/B       Am
 urip dewe-dewe.. ra iso bersatu..
              Dm                    G
 uripo seng tenang.. ra usah mikir aku..
             C
 senengno atimu..

  Am                 Em
tulung.. sampean ngerteni awakku..
       F           G          C  E
dudu karepku.. ninggalke sliramu..
   Am                 Em
Gusti.. kulo namung manut teng wong tuwo..
           F
nanging njaluk tulung
         G        C
sing tak sayang senengno..

Reff :
                  Dm             G
 mungkin wes takdire.. kowe karo aku..
             C    G/B       Am
 urip dewe-dewe.. ra iso bersatu..
              Dm                    G
 uripo seng tenang.. ra usah mikir aku..
             C
 senengno atimu..
              Dm                    G
 uripo seng tenang.. ra usah mikir aku..
             C
 senengno atimu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A  D  E  A
        C#m  F#m  D E A..

   A                 D
Gusti loro ati iki temenan..
    E                       A
senajan iki kabeh takdir njenengan..
  C#m               F#m
banyu moto iki.. tondo ngersulo..
  D          E     A
nanging ora iso opo-opo..

  F#m                C#m
tulung.. sampean ngerteni awakku..
       D           E          A  C#
dudu karepku.. ninggalke sliramu..
   F#m                C#m
Gusti.. kulo namung manut teng wong tuwo..
           D
nanging njaluk tulung
         E        A
sing tak sayang senengno..

Reff :
                  Bm             E
 mungkin wes takdire.. kowe karo aku..
             A    E/G#      F#m
 urip dewe-dewe.. ra iso bersatu..
              Bm                    E
 uripo seng tenang.. ra usah mikir aku..
             A
 senengno atimu..

Musik : Bm  E  A E/G# F#m
        Bm  E  A  E

   A                 D
Gusti loro ati iki temenan..
    E                       A
senajan iki kabeh takdir njenengan..
  C#m               F#m
banyu moto iki.. tondo ngersulo..
  D          E     A
nanging ora iso opo-opo..

  F#m                C#m
tulung.. sampean ngerteni awakku..
       D           E          A  C#
dudu karepku.. ninggalke sliramu..
   F#m                C#m
Gusti.. kulo namung manut teng wong tuwo..
           D
nanging njaluk tulung
         E        A
sing tak sayang senengno..

Reff :
                  Bm             E
 mungkin wes takdire.. kowe karo aku..
             A    E/G#      F#m
 urip dewe-dewe.. ra iso bersatu..
              Bm                    E
 uripo seng tenang.. ra usah mikir aku..
             A
 senengno atimu..

  F#m                C#m
tulung.. sampean ngerteni awakku..
       D           E          A  C#
dudu karepku.. ninggalke sliramu..
   F#m                C#m
Gusti.. kulo namung manut teng wong tuwo..
           D
nanging njaluk tulung
         E        A
sing tak sayang senengno..

Reff :
                  Bm             E
 mungkin wes takdire.. kowe karo aku..
             A    E/G#      F#m
 urip dewe-dewe.. ra iso bersatu..
              Bm                    E
 uripo seng tenang.. ra usah mikir aku..
             A
 senengno atimu..
              Bm                    E
 uripo seng tenang.. ra usah mikir aku..
             A
 senengno atimu..
Bostut My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel