Chord Gitar Pancen Tresno - Tegas Riyan X Maulida X SNSK BAND

Chord Gitar Pancen Tresno - Tegas Riyan X Maulida X SNSK BAND

Intro : Am Dm G C
        F..G…..

       C               Em
ing ndalu, sepisan ketemu..
  F           G       C
parasmu, gawe bungah atiku..
    Am                    Dm
rasane, pingin nyanding kowe..
       G                   C
mbasan ketemu, rawani ngungkapne..

      C                    Dm
yen kowe, pancen tresno ro aku..
         G                   C
gek omongno, rasah nunggu wektu..
      Am                     Dm
kenal isoh ro mlaku, sing penting..
G       C   C7
kita bersatu..

                  F     G
isih tak pendem roso.. iki..
            Em      Am
mergo aku sadar.. diri..
 A             Dm
aku wong ra nduwe..
      G                   C   G
opo dayaku.. nggo nglamar kowe..

Reff :
 C              G
 yen pancen tresno.. 
   Am         Em
 tulung usahakno..
    F           C
 timbang kowe gelo..
           Dm       G
 kowe sing keloro-loro..

     C         G
 bukane aku ra sayang.. 
     Am        Em
 bukane aku ra cinta..
      F       C
 tapi iki caraku..
              Dm       G
 nggo ngungkapne tresnoku..

Musik : F G Em A
        Dm..G…..

      C                    Dm
yen kowe, pancen tresno ro aku..
         G                   C
gek omongno, rasah nunggu wektu..
      Am                     Dm
kenal isoh ro mlaku, sing penting..
G       C   C7
kita bersatu..

                  F     G
isih tak pendem roso.. iki..
            Em      Am
mergo aku sadar.. diri..
 A             Dm
aku wong ra nduwe..
      G                   C   G
opo dayaku.. nggo nglamar kowe..

Reff :
 C              G
 yen pancen tresno.. 
   Am         Em
 tulung usahakno..
    F           C
 timbang kowe gelo..
           Dm       G
 kowe sing keloro-loro..

     C         G
 bukane aku ra sayang.. 
     Am        Em
 bukane aku ra cinta..
      F       C
 tapi iki caraku..
              Dm       G
 nggo ngungkapne tresnoku..

 C              G
 yen pancen tresno.. 
   Am         Em
 tulung usahakno..
    F           C
 timbang kowe gelo..
           Dm       G
 kowe sing keloro-loro..

     C         G
 bukane aku ra sayang.. 
     Am        Em
 bukane aku ra cinta..
      F       C
 tapi iki caraku..
              Dm       G
 nggo ngungkapne tresnoku..

    C            G
 a..ku wes ngenteni..
         Am              Em
 ngopo kowe ora ngrumangsani..
     F        C
 pengenku tenanan..
         Dm             G
 tulung ojo mbok nggo dolanan..

 C            G
 kowe sing tenang..
   Am          Em
 rasah sok sumelang..
     F         C
 aku bakal tenanan
     Dm       G    C..
 ora arep dolanan ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m F#m B E
        A..B…..

       E               G#m
ing ndalu, sepisan ketemu..
  A           B       E
parasmu, gawe bungah atiku..
    C#m                   F#m
rasane, pingin nyanding kowe..
       B                   E
mbasan ketemu, rawani ngungkapne..

      E                    F#m
yen kowe, pancen tresno ro aku..
         B                   E
gek omongno, rasah nunggu wektu..
      C#m                    F#m
kenal isoh ro mlaku, sing penting..
B       E   E7
kita bersatu..

                  A     B
isih tak pendem roso.. iki..
            G#m     C#m
mergo aku sadar.. diri..
 C#            F#m
aku wong ra nduwe..
      B                   E   B
opo dayaku.. nggo nglamar kowe..

Reff :
 E              B
 yen pancen tresno.. 
   C#m        G#m
 tulung usahakno..
    A           E
 timbang kowe gelo..
           F#m      B
 kowe sing keloro-loro..

     E         B
 bukane aku ra sayang.. 
     C#m       G#m
 bukane aku ra cinta..
      A       E
 tapi iki caraku..
              F#m      B
 nggo ngungkapne tresnoku..

Musik : A B G#m C#
        F#m..B…..

      E                    F#m
yen kowe, pancen tresno ro aku..
         B                   E
gek omongno, rasah nunggu wektu..
      C#m                    F#m
kenal isoh ro mlaku, sing penting..
B       E   E7
kita bersatu..

                  A     B
isih tak pendem roso.. iki..
            G#m     C#m
mergo aku sadar.. diri..
 C#            F#m
aku wong ra nduwe..
      B                   E   B
opo dayaku.. nggo nglamar kowe..

Reff :
 E              B
 yen pancen tresno.. 
   C#m        G#m
 tulung usahakno..
    A           E
 timbang kowe gelo..
           F#m      B
 kowe sing keloro-loro..

     E         B
 bukane aku ra sayang.. 
     C#m       G#m
 bukane aku ra cinta..
      A       E
 tapi iki caraku..
              F#m      B
 nggo ngungkapne tresnoku..

 E              B
 yen pancen tresno.. 
   C#m        G#m
 tulung usahakno..
    A           E
 timbang kowe gelo..
           F#m      B
 kowe sing keloro-loro..

     E         B
 bukane aku ra sayang.. 
     C#m       G#m
 bukane aku ra cinta..
      A       E
 tapi iki caraku..
              F#m      B
 nggo ngungkapne tresnoku..

    E            B
 a..ku wes ngenteni..
         C#m             G#m
 ngopo kowe ora ngrumangsani..
     A        E
 pengenku tenanan..
         F#m            B
 tulung ojo mbok nggo dolanan..

 E            B
 kowe sing tenang..
   C#m         G#m
 rasah sok sumelang..
     A         E
 aku bakal tenanan
     F#m      B    E..
 ora arep dolanan ati..
Bostut My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel