Chord Gitar Safira Inema - Angin Kangen

Chord Gitar Safira Inema - Angin Kangen

Intro : Am..Dm..F E Am..
        F.. E-E

Am
angin sumilir.. nggowo ceritomu..
  F                  Am
lelakon.. kang wis kedaden..
Am
sworone ndunyo.. mekane mowo..
     F                    Am   E
dadi saksi kangenku wengi iki..
  F          Am
kangen arang sliramu..

Int. G..Am..F E Am..E-E

Am
cahyaning mbulan.. sorote lintang..
         F
ngancani wengi kang sepi
      Am
ing lerenge gunung..
E              Am
abot roso.. kroso ati nelongso..
F            E         Am
yen kelingan dek jaman semono..

G     C
opo.. aku dosa opo..
Dm                E
sing gawe atimu gelo..

Reff :
      Am               Dm
 wong bagus rungokno tangise ati..
 G              C
  saben wayah rino lan wengi..
 F                  Dm
  tansah pengen ketemu..
                 E
 senadyan mung sedelo..
            Am       E
 nggo tombo kangenku..

      Am               Dm
 wong bagus sawangen padange mbulan..
 G               C
  aku nangis amargo lagi kelingan..
 F                 Dm
  eling marang esemmu..
                 E
 ngguyumu lan swaramu..
                    Am    E
 sing bendino ngancani aku..

Am
angin sumilir.. wartakno kangenku..

Musik : G..Am..F E Am..E-E

Am
cahyaning mbulan.. sorote lintang..
         F
ngancani wengi kang sepi
      Am
ing lerenge gunung..
E              Am
abot roso.. kroso ati nelongso..
F            E         Am
yen kelingan dek jaman semono..

G     C
opo.. aku dosa opo..
Dm                E
sing gawe atimu gelo..

Reff :
      Am               Dm
 wong bagus rungokno tangise ati..
 G              C
  saben wayah rino lan wengi..
 F                  Dm
  tansah pengen ketemu..
                 E
 senadyan mung sedelo..
            Am       E
 nggo tombo kangenku..

      Am               Dm
 wong bagus sawangen padange mbulan..
 G               C
  aku nangis amargo lagi kelingan..
 F                 Dm
  eling marang esemmu..
                 E
 ngguyumu lan swaramu..
                    Am    E Am
 sing bendino ngancani aku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A#m..D#m..F# F A#m..
        F#.. F-F

A#m
angin sumilir.. nggowo ceritomu..
  F#                 A#m
lelakon.. kang wis kedaden..
A#m
sworone ndunyo.. mekane mowo..
     F#                   A#m  F
dadi saksi kangenku wengi iki..
  F#         A#m
kangen arang sliramu..

Int. G#..A#m..F# F A#m..F-F

A#m
cahyaning mbulan.. sorote lintang..
         F#
ngancani wengi kang sepi
      A#m
ing lerenge gunung..
F              A#m
abot roso.. kroso ati nelongso..
F#           F         A#m
yen kelingan dek jaman semono..

G#    C#
opo.. aku dosa opo..
D#m               F
sing gawe atimu gelo..

Reff :
      A#m              D#m
 wong bagus rungokno tangise ati..
 G#             C#
  saben wayah rino lan wengi..
 F#                 D#m
  tansah pengen ketemu..
                 F
 senadyan mung sedelo..
            A#m      F
 nggo tombo kangenku..

      A#m              D#m
 wong bagus sawangen padange mbulan..
 G#              C#
  aku nangis amargo lagi kelingan..
 F#                D#m
  eling marang esemmu..
                 F
 ngguyumu lan swaramu..
                    A#m   F
 sing bendino ngancani aku..

A#m
angin sumilir.. wartakno kangenku..

Musik : G#..A#m..F# F A#m..F-F

A#m
cahyaning mbulan.. sorote lintang..
         F#
ngancani wengi kang sepi
      A#m
ing lerenge gunung..
F              A#m
abot roso.. kroso ati nelongso..
F#           F         A#m
yen kelingan dek jaman semono..

G#    C#
opo.. aku dosa opo..
D#m               F
sing gawe atimu gelo..

Reff :
      A#m              D#m
 wong bagus rungokno tangise ati..
 G#             C#
  saben wayah rino lan wengi..
 F#                 D#m
  tansah pengen ketemu..
                 F
 senadyan mung sedelo..
            A#m      F
 nggo tombo kangenku..

      A#m              D#m
 wong bagus sawangen padange mbulan..
 G#              C#
  aku nangis amargo lagi kelingan..
 F#                D#m
  eling marang esemmu..
                 F
 ngguyumu lan swaramu..
                    A#m   F A#m
 sing bendino ngancani aku..
Bostut My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel