Chord Gitar Via Viotz - Opo Kudu Pisah

Chord Gitar Via Viotz - Opo Kudu Pisah

Intro : C G/B Am G
        F..G..

C                G/B
 mbiyen seneng bareng kowe..
Am          Em
 saiki loro tanpo kowe
    F           C
mungkin iki wis dalane
  Dm           G
koyo ngene akhire..
               
C                G/B
 mbiyen janji ngancani aku
Am              Em              
 slalu ono neng sandingku
  F             C
nanging nyatane slirahmu
  Dm            G
tego ninggalke aku..

 F             G
opo pancen wis nasibku
 Em           Am
opo iki mergo wong tuomu
   F         G
ra ngiro tekomu 
            C    C7
mung nggawe tatu..

Reff :
            F
 opo kudu pisah..
             G
 nglarani atiku..
            Em
 opo kudu bubrah..
               Am
 tanpo mesake aku..
                Dm
 ora eling janjimu jare
              G
 ngancani aku nyatane
                  C       C7
 saiki mung ninggali tatu..

                F
 opo wis dadi karepmu..
                G
 kudu ninggalke aku..
               Em
 opo iki kabeh wis dadi
              Am
 tulise takdirku..
             Dm
 nelongso atiku..
                   G
 loro sing tak tresno..
                 C
 wis karo wong liyo..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

 F             G
opo pancen wis nasibku
 C   G/B      Am
opo iki mergo wong tuomu
   F         G
ra ngiro tekomu 
         C
mung nggawe tatu..

Reff :
            F
 opo kudu pisah..
             G
 nglarani atiku..
            Em
 opo kudu bubrah..
               Am
 tanpo mesake aku..
                Dm
 ora eling janjimu jare
              G
 ngancani aku nyatane
                  C      C7
 saiki mung ninggali tatu..

                F
 opo wis dadi karepmu..
                G
 kudu ninggalke aku..
               Em
 opo iki kabeh wis dadi
              Am
 tulise takdirku..
             Dm
 nelongso atiku..
                   G
 loro sing tak tresno..
                 C
 wis karo wong liyo..

            F
 opo kudu pisah..
             G
 nglarani atiku..
            Em
 opo kud bubrah..
               Am
 tanpo mesake aku..
                Dm
 ora eling janjimu jare
              G
 ngancani aku nyatane
                  C      C7
 saiki mung ninggali tatu..

                F
 opo wis dadi karepmu..
                G
 kudu ninggalke aku..
               Em
 opo iki kabeh wis dadi
              Am
 tulise takdirku..
             Dm
 nelongso atiku..
                   G
 loro sing tak tresno..
                 C
 wis karo wong liyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E/G# F#m E
        D..E..

A                E/G#
 mbiyen seneng bareng kowe..
F#m         C#m
 saiki loro tanpo kowe
    D           A
mungkin iki wis dalane
  Bm           E
koyo ngene akhire..
               
A                E/G#
 mbiyen janji ngancani aku
F#m             C#m             
 slalu ono neng sandingku
  D             A
nanging nyatane slirahmu
  Bm            E
tego ninggalke aku..

 D             E
opo pancen wis nasibku
 C#m          F#m
opo iki mergo wong tuomu
   D         E
ra ngiro tekomu 
            A    A7
mung nggawe tatu..

Reff :
            D
 opo kudu pisah..
             E
 nglarani atiku..
            C#m
 opo kudu bubrah..
               F#m
 tanpo mesake aku..
                Bm
 ora eling janjimu jare
              E
 ngancani aku nyatane
                  A       A7
 saiki mung ninggali tatu..

                D
 opo wis dadi karepmu..
                E
 kudu ninggalke aku..
               C#m
 opo iki kabeh wis dadi
              F#m
 tulise takdirku..
             Bm
 nelongso atiku..
                   E
 loro sing tak tresno..
                 A
 wis karo wong liyo..

Musik : D E C#m F#m
        Bm E A..

 D             E
opo pancen wis nasibku
 A   E/G#     F#m
opo iki mergo wong tuomu
   D         E
ra ngiro tekomu 
         A
mung nggawe tatu..

Reff :
            D
 opo kudu pisah..
             E
 nglarani atiku..
            C#m
 opo kudu bubrah..
               F#m
 tanpo mesake aku..
                Bm
 ora eling janjimu jare
              E
 ngancani aku nyatane
                  A      A7
 saiki mung ninggali tatu..

                D
 opo wis dadi karepmu..
                E
 kudu ninggalke aku..
               C#m
 opo iki kabeh wis dadi
              F#m
 tulise takdirku..
             Bm
 nelongso atiku..
                   E
 loro sing tak tresno..
                 A
 wis karo wong liyo..

            D
 opo kudu pisah..
             E
 nglarani atiku..
            C#m
 opo kud bubrah..
               F#m
 tanpo mesake aku..
                Bm
 ora eling janjimu jare
              E
 ngancani aku nyatane
                  A      A7
 saiki mung ninggali tatu..

                D
 opo wis dadi karepmu..
                E
 kudu ninggalke aku..
               C#m
 opo iki kabeh wis dadi
              F#m
 tulise takdirku..
             Bm
 nelongso atiku..
                   E
 loro sing tak tresno..
                 A
 wis karo wong liyo..
Kunci Gitar My Personal Blog Newbie, UI/UX Designer

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel